Ons team

Team Socra zorggroep

Het team van Socra zorggroep is de motor, is de identiteit van Socra zorggroep en geeft Socra zorggroep het juiste karakter. Het team is zo samengesteld dat er sprake is van diversiteit. Zo heeft ieder zijn of haar specifieke kwaliteiten, expertise en affiniteit. Ons team is breed inzetbaar met een grote affiniteit en kunde voor de complexere vragen en problemen binnen de psychiatrie.

Geen één mens is hetzelfde, wil hetzelfde en kan hetzelfde maar een goed samengesteld team kan en wil heel veel!

John

Eigenaar

johnvissers@socrazorggroep.nl

Ik ben John geboren in 1974 en jong van geest. Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in Doetinchem.

Ik raak altijd weer geboeid wanneer ik samen met de ander met zijn of haar vragen, moeilijkheden, wensen en mogelijkheden aan de slag kan. En dit vervolgens samen voorzien van inzichten en antwoorden die uiteindelijk resulteren in succeservaringen.

Achtergrond:
Al meer dan de helft van mijn leven ben ik werkzaam in de zorg. De eerste tien jaar ben ik werkzaam geweest binnen de muren van grote instellingen. De muren van deze grote instellingen kwamen na tien jaar op mij af en ik kreeg meer en meer het idee dat het aanbieden van zorg en begeleiding op een andere manier zou kunnen, aanbieden in een kleinere setting. Ik koos er voor om zorg en begeleiding te bieden aan mensen met een persoonsgebonden budget (PGB). Al snel werkte ik voornamelijk in gezinnen waar de kinderen, jong volwassenen bekend met autisme of psychiatrische problemen begeleiding nodig hadden en later ook ambulant bij (jong)volwassenen. Binnen de kleinschaligheid van deze gezinnen en de zelfstandig wonende (jong)volwassenen midden in hun sociale kring in de maatschappij ervaarde ik dat door daar de zorg en begeleiding in te zetten het de mensen echt verder bracht. Ieder met zijn of haar mogelijkheden en ieder op zijn of haar manier, met meer zelfstandigheid en meer eigen regie deelnemen aan de maatschappij. Mijn visie was geboren!

Specialisme:
Present zijn! Onvoorwaardelijk en met een lange adem sta ik voor wat ik doe en zet ik mij in voor en met de ander. Ik ben creatief en denk out of the box!

Marloes

Ambulant begeleider

marloesdenboer@socrazorggroep.nl

Mijn naam is Marloes, ik ben getrouwd en heb een tweeling van 3 jaar. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Socra zorggroep.

Het ambulante werk spreekt mij ontzettend aan omdat je de vrijheid hebt om samen met een cliënt te kijken wat hij die dag nodig heeft. Is het een wandeling of een moeilijk gesprek bij een andere instantie of gewoon even samen een kop koffie drinken, de keuze is aan de cliënt!

Achtergrond:
Ik heb inmiddels flink wat ervaringen opgedaan. Ik ben begonnen met de opleiding SPW en heb in die tijd 6 jaar op een crisisopvang gewerkt, daarin geswitcht van doelgroepen. Begonnen bij kinderen, daarna 4 jaar gewerkt met jeugd-jong volwassenen en geëindigd bij volwassenen. Ook heb ik één jaar lang in de Ardennen intern gewerkt in een afkickkliniek voor jongeren met een verslaving. Inmiddels werk ik nu al 4 jaar voor Socra zorggroep en heb ik mijn draai in het ambulante werk helemaal gevonden.

Specialisme:
Werken met de doelgroep jeugd/ jongvolwassenen, met diverse achtergronden en problematieken. Individuele- en groepsbegeleiding, multi problematiek en verslaving.

Kevin

Ambulant begeleider

kevinnieuwkoop@socrazorggroep.nl

Mijn naam is Kevin en woon in Gassel. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Socra zorggroep.

Ik hou van duidelijkheid en organiseren, ik heb humor en ik kan snel schakelen. Het elke dag helpen bij de stappen die een cliënt zet geeft mij veel voldoening. De snelheid waarop iemand stappen zet is niet belangrijk, maar samen met de cliënt progressie zien en voelen wel. Het gevoel hebben dat de cliënt zich gehoord en gesteund voelt en er niet alleen voor staat is waar ik voldoening uit haal.

Achtergrond:
Ik heb diverse opleidingen gedaan, zoals de Pabo en SPH, hierdoor ben ik breed georiënteerd en daar heb ik elke dag in mijn professionele leven profijt van. Ik blijf nieuwsgierig en geïnteresseerd om elke dag te leren van de mensen waarmee ik in aanraking kom.

Specialisme:
Werken met de doelgroep volwassenen met diverse achtergronden en problematiek.
Creatieve denkprocessen en oplossingen zijn mij op het lijf geschreven.

Sietske

Ambulant begeleider

sietskevanderlocht@socrazorggroep.nl

Mijn naam is Sietske, ik ben 39 jaar, getrouwd en we hebben samen 3 kinderen. Ik woon in Cuijk.

Sinds september 2020 werk ik met veel plezier voor Socra zorggroep.

Achtergrond:
Ik heb de opleiding sociale dienstverlening behaald en de opleiding maatschappelijk werk gevolgd. Ook heb ik cursussen gevolgd over verslavingen, ziektebeelden en huiselijk geweld. Ik ben begonnen met werken in de verslavingszorg, verder ging ik het veld in om de echte “zorgmijders” te zoeken. Daarnaast werkte ik als ambulant begeleider met verschillende doelgroepen. Ondertussen werk ik ruim 14 jaar in de ambulante zorg.

Specialisme:
Werken met de doelgroep (jong)volwassenen, met diverse achtergronden en problematieken. Huiselijk geweld, verslaving, multi problematiek en LVB.

Koen

Ambulant begeleider

koentonies@socrazorggroep.nl

Hoi, ik ben Koen en geboren in 1971. Sinds 2012 werkzaam als ambulant begeleider en sinds 2018 werkzaam bij Socra zorggroep.

Ik probeer vanuit mijn ervaring mensen op weg te helpen in het leven. Ik ben geïnteresseerd in mensen en hun beweegreden. Als begeleider ben ik altijd opzoek naar het zelfsturend vermogen! In samenspraak met jou uitzoeken wat werkt. Doormiddel van coaching en motiverende gespreksvoering het beste uit jou halen om zo je doelen te bereiken.

Achtergrond:
Voordat ik dit werk ben gaan doen heb ik veel ervaring opgedaan in mijn persoonlijke en werkende leven. Ik heb als zzp-er gewerkt en voor verschillende bedrijven als werknemer. Ik heb geleerd om op een nuchtere manier problemen aan te pakken en op te lossen. Rond mijn 38e heb ik besloten om opnieuw te gaan studeren. Ik ben de studie SPH gaan volgen en heb in mijn afstudeer jaar de minor coaching als verdieping gekozen.

Specialisme:

Werken met (jong) volwassenen met diverse achtergronden en problematieken, multi problematiek en lvb. Kijken wat mensen echt nodig hebben en daar op een praktische manier invulling aan geven. Dit zou je mijn motto kunnen noemen.

Alisa

Ambulant begeleider

alisavanderlijde@socrazorggroep.nl

Mijn naam is Alisa en ik woon samen met mijn vriend en twee kindjes in Arnhem.

Sinds maart 2019 werk ik met veel plezier voor Socra zorggroep.

Achtergrond:
Ik heb de opleiding persoonlijke begeleider gevolgd en afgerond. Tijdens deze opleiding ben ik stage gaan lopen als ambulant begeleider. De doelgroep waar ik voornamelijk mee te maken heb gehad zijn jongeren en jongvolwassenen met diversen culturele achtergronden. Na deze opleiding ben ik gaan werken op een woongroep met jongeren van 12 tot 18 jaar met verschillende soorten problematiek. Hierna heb ik nog 2 jaar de opleiding SocialWork gevolgd aan de HAN.

Specialisme:
Werken met de doelgroep jongvolwassenen, met diverse achtergronden en problematieken.

Anne

Ambulant begeleider

annevanhemert@socrazorggroep.nl

Mijn naam is Anne, ik ben 29 jaar en woon in de omgeving van Arnhem.

Sinds juni 2019 werk ik met veel plezier voor Socra zorggroep. Ik sta open-minded in het leven en help graag een ander op weg!

Achtergrond:
Opgeleid aan de Hogeschool in Utrecht, binnen de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening.
Ik heb een minor gevolgd in werken binnen het gedwongen kader, stage gelopen als leerplichtambtenaar en mijn scriptie geschreven over de doelgroep tiener- en jonge moeders.

Specialisme:
Werken met de doelgroep jongvolwassenen, met diverse achtergronden en problematieken. Individuele- en groepsbegeleiding, mulitproblematiek en LVB. Daarnaast is de juridische weg in regelgeving mij niet onbekend.

Kim

Ambulant begeleider

kimpeters@socrazorggroep.nl

Mijn naam is Kim, ik ben 42 jaar en woon met mijn gezin in Nijmegen. Sinds april 2020 werk ik met veel plezier voor Socra zorggroep.

Ik sta open in het leven en niks is mij te gek. Ik zoek graag naar mogelijkheden zowel binnen maar ook zeker buiten de kaders.

Achtergrond:
Sociaal pedagogisch medewerker met de differentiatie: Kinder en jeugd psychiatrie, beweging recreatie en spel.

Specialisme:
Werken met de doelgroep jeugd/ jongvolwassenen, met diverse achtergronden en problematieken. Individuele- en groepsbegeleiding, multi problematiek en LVB.

Angelique

Administratief medewerker

administratie@socrazorggroep.nl

Mijn naam is Angelique, ik ben 29 jaar en ik woon samen met mijn vriend en dochter in de omgeving van Doetinchem.

Sinds maart 2017 werk ik met veel plezier voor Socra zorggroep.

Achtergrond:
Opgeleid aan de Graafschap College in Doetinchem waar ik de opleiding Juridisch medewerker Sociale zekerheid en arbeid & Personeel en Arbeid heb afgerond.

Specialisme:
Werkend als Allround administratief medewerker. Niet gericht op één specifieke taak maar alle werkzaamheden die erbij horen.

Lotte

Ambulant begeleider

lottedevries@socrazorggroep.nl

Mijn naam is Lotte, ik ben 36 jaar, heb 2 kinderen en woon samen met mijn vriend in Nijmegen.

Sinds augustus 2020 werk ik met veel plezier voor Socra zorggroep. Ik heb een nuchtere kijk op het leven en een sterke behoefte aan het overbrengen van een ‘warme touch’. Ik ben open-minded en help graag een ander op weg!

Achtergrond:
Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gedaan. Ik heb 7 jaar in de kinderopvang gewerkt, daarna met (jong) volwassenen met psychiatrische problematieken en toen met jongeren met LVB en gedragsproblemen op verschillende plekken en organisaties. Ook ben ik in de verslavingszorg werkzaam geweest.

Specialisme:
Werken met (jong)volwassenen met ernstige gedragsproblemen en verslavingsproblematiek, zowel binnen een woongroep als ambulant.

Irma

Zorgcoördinator

irmavanetteger@socrazorggroep.nl

Mijn naam is Irma. Ik ben 51 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen. Ik woon in Nijmegen.

Sinds april 2021 ben ik met veel enthousiasme begonnen als zorgcoördinator bij Socra zorggroep. Mijn motto is, de persoon die je ondersteunt/ begeleidt proberen zoveel mogelijk de eigen regie geven, soms hand in hand begeleiding, soms zij aan zij, soms loslaten en vandaar uit, de ander in zijn kracht zetten.

Achtergrond:
Ik heb de Z- opleiding gevolgd. Vervolgens naast mijn werk in een instelling voor kinderen met een zeer ernstige verstandelijke beperking, de deeltijdopleiding SPH-Inrichtingswerk gevolgd. Hierna ruim 10 jaar gewerkt als sociotherapeut en achterwacht op de Pompekliniek (TBS). De overstap gemaakt naar de Orthopsychiatrie, werkzaam als coach voor jongeren die tijdelijk even niet meer thuis konden wonen. Vervolgens als team coördinator gewerkt bij stichting Driestroom. De opleiding Coaching en Organisatiepsychologie gevolgd en afgerond. Coach en ondersteuner geweest voor dakloze jongeren om hun leven weer op de rit te krijgen. Hierna werkzaam geweest bij de ambulante tak van Driekracht waar ik mensen met een licht verstandelijke beperking en/of psychische kwetsbaarheid ondersteunde met een hulpvraag op meerdere leefgebieden.

Specialisme:
Coachen, goed luisteren naar de ander, de vraag achter de vraag horen, natuurlijk overwicht en vanuit een helicopterview de juiste zorg/ begeleiding kunnen leveren en bewaken. Ruime ervaring hebben binnen diverse doelgroepen en diverse teams.

Judith

Ambulant begeleider

judithdetz@socrazorggroep.nl

Hallo, ik ben Judith en 31 jaar oud.

Meer over Judith
Sinds december 2021 ben ik met veel plezier werkzaam binnen Socra zorggroep. Een positieve en persoonlijke benadering is voor mij erg belangrijk. Iedereen verdient het om op zijn eigen manier te ontwikkelen. Samen met jou wil ik kijken wat het beste voor jou werkt en wat bij jou past.

Achtergrond:
Ik heb de opleiding Pedagogiek gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn minor heb ik mij gespecialiseerd in Intercultureel werken en daarnaast heb ik stage gelopen bij Vluchtelingenwerk. Na mijn studie ben ik gaan werken met jongeren met Autisme en in de Forensische psychiatrie.

Specialisme:
Werken met de doelgroep jeugd en (jong) volwassenen, met diverse achtergronden en problematieken.